Nieuws

Na positieve reacties op onze herinneringsdagen organiseren wij u een keer per maand een informele ochtend met lotgenoten. Rouwdeskundige Petra van de Laar zal hierbij aanwezig zijn...

uitnodiging rouwverwerking
za, 29/10/2016 - 14:28

Afscheid nemen is gevoelig, het komt heel precies. Afscheid is immers altijd voor het laatst. Een uitvaart van een dierbare wilt u bijwonen, maar dat gaat niet altijd. Vanwege de afstand of immobiliteit. Bax Uitvaartverzorging heeft dé manier gevonden om alle nabestaanden die waardevolle stap naar verwerking te laten zetten: de uitvaartdienst live volgen via internet.

Wilt u meer weten of eens kennismaken? Lee hier verder...

Uitvaart bijwonen via internet
di, 26/07/2016 - 08:02
Wij reiken u de hand in de vaak onverwachte uitvaartkosten

Ieder mens is uniek en ieder heeft zijn eigen wensen. Wij bieden de mogelijkheid om dit in een gratis wensformulier, of terwijl codicil aan te geven, zodat de nabestaanden en de uitvaartverzorger al het mogelijke zullen doen om uw laatste wensen te respecteren en diens overeenkomstig te handelen. Wij sturen u het wensformulier na aanvraag gratis toe.

testament
za, 23/07/2016 - 15:28

Voor belangstellenden die niet aanwezig kunnen zijn hebben wij oplossingen om het bijwonen van een afscheidsceremonie toch mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan familie of vrienden die in het buitenland wonen en niet de mogelijkheid of de middelen hebben om naar het afscheid te komen. Voor onze beveiligde livestream uitzending is slechts een internetverbinding nodig en een apparaat* waarop dit te volgen is.

N.B. Van een beveiligde livestream uitzending blijft niets achter op internet, er worden ook beslist geen beelden online gezet. Alleen belangstellenden die de toegangscode hebben ontvangen kunnen de uitzending volgen. Wilt u eventueel lokaal opgenomen beelden later op DVD media ontvangen, dan kunnen we daar een nadere afspraak over maken.

uitvaart livestream
do, 21/07/2016 - 10:21

De herinnering die na een overlijden achterblijft is heel belangrijk. Bij Bax uitvaartverzorging vindt u een ruime collectie urnen, mini urnen en gedenksieraden waarmee u die herinnering tastbaar kunt maken.

In onze showroom kunt u op een overzichtelijke en persoonlijke manier onze collectie urnen en sieraden bekijken

Bel 0416-530900 voor een afspraak zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.

Uitvaartwinkel
ma, 18/07/2016 - 14:26

Afscheid nemen doen we allemaal op verschillende manieren. Laatst was ik op het station in Breda en observeerde mensen die afscheid van elkaar namen. Zo grappig bijna om te zien hoe verschillend mensen hierin zijn.

Een vader bracht een dochter van een jaar of 20 naar het station. Hij hielp haar met de koffer uit de auto halen, waarna ze elkaar omhelsden, hij nog even iets tegen haar zei waarna de dochter het station in liep en vader wegreed.

Een echtpaar stopte bij de kiss & ride, een jongeman stapte uit met een flinke rugzak, en zonder zwaaien of verder iets zeggen, reed de auto weer weg en de jongen liep rustig het station in.

Zomaar twee voorbeelden, die al laten zien dat afscheid nemen zo persoonlijk is en voor iedereen anders is.

afscheid van het leven
wo, 22/06/2016 - 13:47

En dan blijf je achter…met zoveel vragen, verbijstering, verdriet, je weet niet waar je moet beginnen. Het definitieve van de dood dringt nog niet echt tot je door. Je moet van alles gaan regelen. Er komt van alles op je af. En je hebt totaal geen overzicht meer.

Jouw geliefde is dood…

Dan is het fijn dat u om hulp kunt vragen. Dat mag. Ook al bent u dat niet gewend en heeft u liever zelf altijd de touwtjes in handen. Nu is het even niet anders.

Wij zorgen ervoor dat u helder krijgt wat er de komende dagen tot en met de uitvaart allemaal moet gebeuren en begeleiden u daar stap voor stap in.

bij overlijden
di, 30/06/2015 - 17:34

Wij heten u van harte welkom op onze website en hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bij de keuze van een uitvaartverzorger laat u zaken als persoonlijke aandacht en vertrouwen uiteraard nadrukkelijk meewegen. U wilt immers dat alles tot in detail goed is geregeld, van het voortijdig bespreken van de uitvaart tot een perfecte piëteitsvolle uitvoering daarvan. Omdat wij kleinschalig zijn kunnen we de nadruk leggen op de belangrijkste kenmerken in onze service en dienstverlening namelijk de persoonsgerichte aandacht, flexibiliteit en vertrouwen.

persoonlijke aandacht
di, 30/06/2015 - 17:08

Onze ervaring is, dat nabestaanden enige tijd na de uitvaart vaak behoefte hebben aan een afrondend gesprek. Soms zijn er vragen van praktische aard waarop ze een antwoord zoeken, zoals de vele administratieve afwikkelingen van diverse instanties. In onderling overleg en geheel vrijblijvend komen wij dan enige tijd na de uitvaart terug voor een gesprek. Tevens kijken wij dan samen terug op het verloop van de uitvaart en of we iets kunnen betekenen in de vorm van advies op het gebied van rouwverwerking, indien nodig.

nazorg uitvaartbegeleiding
di, 30/06/2015 - 16:44
Bij de keuze van een uitvaartverzorger laat u zaken als persoonlijke aandacht en vertrouwen uiteraard nadrukkelijk meewegen. U wilt immers dat alles tot in de puntjes en tot in detail goed geregeld is, van het voortijdig bespreken van de uitvaart tot een perfecte piëteitsvolle uitvoering daarvan.
uitvaartcentrum berkhaag
di, 30/06/2015 - 16:35
Met de realisatie van het nieuwe pand hebben wij een 5 jaar durend traject succesvol af kunnen sluiten.

Vanaf april 2013 beschikt Bax uitvaartverzorging over een eigen uitvaartcentrum. Hierdoor kunnen wij onze cliënten alle diensten bieden die men van een modern uitvaartcentrum mag verwachten.

Uitvaartcentrum sprang capelle
di, 30/06/2015 - 15:45

Een uitvaart is een onderwerp waar u liever niet over nadenkt. Maar door zaken nu goed te regelen en de juiste keuzes te maken, bespaart u later veel zorgen voor uw nabestaanden. Daarom is het goed om er nu even bij stil te staan. Veel mensen kiezen voor een verzekering waarin alles wordt geregeld zodat nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan. Ook niet financieel. Het is goed om uw uitvaart vooraf te regelen. Wij werken samen met gerenommeerde aanbieders en adviseurs en helpen u graag met hen in contact te komen. Tevens kunnen wij voor u navraag doen over de status van uw oude polis(sen).

uitvaartverzekering
di, 30/06/2015 - 14:43