Online laatste eerbetoon

Uitvaart bijwonen via internet

Nieuwe tijd, nieuwe mogelijkheden

Uitvaart bijwonen via internet

Online laatste eerbetoon | Nieuwe tijd, nieuwe mogelijkheden

Afscheid nemen is gevoelig, het komt heel precies. Afscheid is immers altijd voor het laatst. Een uitvaart van een dierbare wilt u bijwonen, maar dat gaat niet altijd. Vanwege de afstand of immobiliteit. Bax Uitvaartverzorging heeft dé manier gevonden om alle nabestaanden die waardevolle stap naar verwerking te laten zetten: de uitvaartdienst live volgen via internet.

Het persoonlijke van een afscheid is heel belangrijk
Een afscheid is te delicaat om aan het toeval over te laten

Bax Uitvaartverzorging werd tien jaar geleden opgericht door Jurgen Bax en zijn vader. De uitvaartondernemers leveren persoonlijke en digitale begeleiding bij het regelen van een uitvaart. Ook beschikken zij over een eigen uitvaartcentrum in Sprang-Capelle. Van alle gemakken voorzien en uitgerust met de laatste stand der techniek.

Livestream

Jurgen Bax weigert elke belemmering van de intense behoefte tot het nemen van afscheid. Een grote afstand of een ziekenhuisopname mogen geen reden zijn om een uitvaart te missen. Zodoende een mooi alternatief: een livestream om die dienst op afstand te kunnen volgen. “Laatst had ik een uitvaart waar een groot gedeelte van de familie van de overledene in het buitenland woont. De afstand maakte het onmogelijk zelf bij de uitvaart aanwezig te zijn”, vertelt Jurgen Bax.

Simpele klik

Met een simpele klik op een weblink worden genodigden van overal op de wereld doorgeleid naar de dienst. Op een afgeschermde omgeving, zodat niet zomaar iedereen mee kan kijken. De beelden, de geluiden, de toespraken, die bekende gezichten. Toegegeven; je bent er niet écht bij, maar dichterbij kan niet.

Digitaal en persoonlijk

“De nieuwe tijd waarin we leven gaat gepaard met nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we ook een digitale uitvaartetalage, omdat langskomen niet altijd uitkomt. Natuurlijk hebben we ook een showroom om mensen persoonlijk te ontvangen. Bax somt op: “Overlijdenskisten, urnen en andere accessoires zijn producten die je ook in het echt wilt zien en voelen. Geen probleem. Op afspraak is iedereen welkom om in alle rust een kijkje te komen nemen.”

Passende afloop

“Het persoonlijke van een afscheid is heel belangrijk”, onderstreept Bax. “Na al die jaren in de nabijheid van zoveel emoties weet ik wat er het meest toe doet: heel goed luisteren. Het afscheid is zo puur en tegelijk enorm broos. Je krijgt nooit een tweede kans om het goed te doen. Een afscheid is te delicaat om aan het toeval over te laten.”

Wilt u meer weten of eens kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

Bel bij overlijden

0416 - 530 900 24/7Uitvaartondernemer
Jurgen Bax