Welkom bij ons

Uitvaartcentrum

Voor een goed en waardig afscheid

Met de realisatie van het nieuwe pand hebben wij een 5 jaar durend traject succesvol af kunnen sluiten.

Vanaf april 2013 beschikt Bax uitvaartverzorging over een eigen uitvaartcentrum. Hierdoor kunnen wij onze cliënten alle diensten bieden die men van een modern uitvaartcentrum mag verwachten.

Aula

De aula biedt zitplaats tot 110 personen. De aula kan flexibel aangepast worden aan het aantal personen dat men verwacht. Zo kunnen stoelen bijgezet of weggenomen worden. Om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken is de aula voorzien van de nodige moderne technologische snufjes.

Beeldweergave

Foto's of filmfragmenten uit het leven van uw dierbare kunnen een extra persoonlijke invulling geven aan het afscheid. Onze ontwerper maakt een mooi, onvergetelijk afscheidsmoment met uw gegeven foto's. Dit moment kan later op DVD aangeleverd worden indien gewenst.

Geluidsweergave

Dankzij onze professionele geluidsinstallatie komen de muziek en sprekers perfect tot hun recht in de aula. De muziekkeuze tijdens een afscheid geeft een enorm intiem gevoel. U bent daarom volledig vrij in de muziekkeuze of u kan uw keuze maken uit ons zeer uitgebreid repertoire. Live muziek is ook perfect mogelijk.

Familie kamers

Voor de naaste familie is er een speciale ruimte: de familiekamer. Hier kunnen zij zich rustig terugtrekken en voorbereiden op de plechtigheid. De familiekamer heeft tevens een aparte ingang.

24 uurs kamer

Wij beschikken over twee 24 uurs kamers. In onze 24-uurs rouwkamer verblijft uw dierbare continue op de kamer tot aan de dag van de uitvaart en kunt u uw overleden dierbare 24 uur per dag bezoeken. Door middel van een eigen sleutel heeft u vrij toegang tot uw dierbare en kunt u op ieder gewenst moment langs komen om afscheid te nemen.

Gebedsruimte

Bax uitvaartverzorging staat open voor alle culturen en geloven. Om tegemoet te komen aan de eisen van de multiculturele samenleving hebben wij in ons uitvaartcentrum een gebedsruimte gecreëerd waar volgens eigen riten en gewoonten afscheid genomen kan worden van de overledene.

Verzorgingsruimte

Vóór het opbaren verzorgen en kleden we de overledene. Bij een opbaring thuis doen we dit op locatie. Kiest u voor lichte balseming, dan kleden en verzorgen we de overledene na de balseming. Heeft uw dierbare wensen voor kleding of sieraden vastgelegd? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Meehelpen?

U bepaalt zelf of u de verzorging aan onze medewerkers overlaat, mee wilt kijken of zelf meehelpt. Dit kan op allerlei manieren: van het aangeven van de kleding of het kappen van het haar tot de volledige verzorging onder begeleiding van onze medewerkers.