Laat u vrijblijvend informeren over

Verzekeringen

Laat u niet verassen door onnodig hoge kosten


Een uitvaart is een onderwerp waar u liever niet over nadenkt. Maar door zaken nu goed te regelen en de juiste keuzes te maken, bespaart u later veel zorgen voor uw nabestaanden. Daarom is het goed om er nu even bij stil te staan. Veel mensen kiezen voor een verzekering waarin alles wordt geregeld zodat nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan. Ook niet financieel. Het is goed om uw uitvaart vooraf te regelen. Wij werken samen met gerenommeerde aanbieders en adviseurs en helpen u graag met hen in contact te komen. Tevens kunnen wij voor u navraag doen over de status van uw oude polis(sen).

Nuvema Uitvaartverzekeringen “goede keus”

Bij “Bax Uitvaartverzorging” streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in “Sprang Capelle” verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in “Groningen”. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft “Bax Uitvaartverzorging” jaarlijks de lokale prijzen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit “Sprang Capelle” worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond benadrukt in haar onderzoeken altijd de kwaliteit van de uitvaartverzekering van Nuvema.

Bel bij overlijden

0416 - 530 900 24/7

Uitvaartverzekering

035 - 548 08 08